Bemutatkozás

Ismerd meg Barnabást!

“Célom, hogy motiváljam és segítsem azokat, akik szabadidejükben otthoni kertészkedéssel kapcsolódnának a természethez és egy környezettudatosabb, egészségesebb életre vágynak."

Barnabás Magyarország első számú biokertésze, A 3 órás kert cimű sikerkönyv szerzője. Az elmúlt 10 évben első sorban biogazdálkodóként és tanácsadóként tevékenykedett, több sikeres biogazdaság létrehozása az ő nevéhez fűződik. Az elmúlt 6 évben személyes és online képzésein összesen több, mint 1000 kertészkedni vágyónak adta át tapasztalatait.

A 3 órás kert segítségével ezeket a tapasztalatokat most veled is megosztja. Saját 100 négyzetméteres tankertjében mutatja be, hogyan termelheted meg te is saját zöldségeidet akár heti 3 óra kertészkedéssel.

A természettel való kapcsolódás, a földdel való munka és a szabad levegőn töltött idő már magában érték. A 3 órás kert abban segít, hogy a kertben töltött idő hatékony és eredményes legyen. A magad által megtermelt, friss és egészséges zöldségek segítenek az önellátás egy magasabb szintjének elérésében, amely által magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb leszel a mindennapokban.


Tudj meg többet a küldetéséről és a 3 órás kertről!
A 3 órás kert
Kurzusok

Kurzusok

A 3 órás kert online kurzusokat azok számára hoztuk létre, akik a lehető legjobb minőségben szeretnének hozzájutni a kertészkedéssel kapcsolatos tudásanyagainkhoz, továbbá szívesen csatlakoznának online közösségünkhöz is.

Érdekelnek a kurzusok

Vetőmagok

Profi vetőmagok kis kiszerelésben hobbikertészeknek és kistermelőknek.

2024. március 28.

A 3 órás kert - előadás és könyvbemutató - Vác

Őry Barnabás biokertész, A 3 órás kert című sikerkönyv szerzőjének könyvbemutatója és előadás
Tudj meg többet
A 3 órás kert
A 3 órás kert
A 3 órás kert: Termeld meg saját zöldségeidet heti 3 órában
Minden, amit a sikeres biokertészetről tudni szeretnél